Voorstellen

“Een gebaand pad is een pad van een ander,
daar zul jij jouw schat niet vinden”

Hoi, leuk je te ontmoeten op mijn website.

Mijn naam is Annalies Muurling-Miedema, geboren en getogen in Harlingen. Ik ben getrouwd met Anne Muurling en samen hebben wij een prachtige dochter en zoon♥ Sinds 1988 hebben wij een eigen assurantiekantoor waar ik momenteel ook nog werkzaam ben. Mijn vooropleidingen waren allemaal administratief gericht. In 1996 besloot ik (naast het kantoorwerk) een andere richting te kiezen en ging de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen. Dit was wat ik mooi vond en vele andere opleidingen volgden. Ik wil je graag meenemen op een stukje van mijn pad:

Door eigen ervaring weet ik hoe het leven een zoektocht kan zijn naar jouw werkelijke zelf. Bij mij was altijd veel innerlijke onrust wat mij heel onzeker en angstig maakte. Nu weet ik dat ik een HSP ben (High Sensitive Person), 15 jaar geleden wist ik hier helemaal niets van. Veel prikkels opvangen van anderen en mijn omgeving was zeer verwarrend. Daarbij kwam dat na 2 bevallingen mijn hele hormoonhuishouding in de war was, het zorgde voor pieken en dalen in mijn hele systeem. Dat weet ik nu, toen (1996) wist ik dit niet en de huisarts waarschijnlijk ook niet. Er werd mij anti-depressiva voorgeschreven en heb dit 7 jaar geslikt. Ik voelde dat dit niet voor mij de juiste weg was en besloot om dit zelf af te bouwen. Rustig voelen wat kan wel en wat kan niet. Dit was een moeilijke periode in mijn leven mede omdat ik er met niemand over sprak. Schaamte en vooroordelen van anderen zorgden ervoor dat ik alles veilig binnen in mijzelf hield en “gewoon” doorging.

Dit gaat opkroppen en moet er een keer uit. Dit was dus een wake-up call en de zoektocht begon. Ik ontdekte yoga, meditatie, religie en spiritualiteit. Heb de kracht van de natuur ontdekt bij diverse alternatieve therapeuten en ging steeds meer mijn gevoelens uiten. Gaandeweg, na het afpellen van vele lagen, kwam ik steeds meer bij mijn zuivere kern, her-inneren wie ik werkelijk ben.

Tijdens dit proces werd ik mij steeds bewuster van mijn (hoog)gevoeligheid en sterke intuïtie. Ging ook steeds meer beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde, dat dit niet zweverig is maar realiteit. Dit is voor mij rijkdom!

Nu ben ik heel blij en dankbaar dat ik jou ondersteuning kan en mag bieden, een stukje met jou mee mag lopen op jouw pad.

"Het draait allemaal om Liefde, Aandacht en Aanraking!"

Opleidingen:

Friese Poort Leeuwarden

Heleen Timmermans Harlingen

Sabaaydi massageopleiding Brabant

Total Health Wijhe

ArtEz conservatorium Hoge school voor de Kunsten Enschede